Zde můžete do formuláře níže napsat svůj recept na grilování, který se Vám osvědčil a který máte vy i Vaši přátelé rádi a chcete se s tímto receptem podělit s ostatními. Snažte se uvést co nejvíce podrobností - jaký gril používáte, jaké suroviny používáte, jaký postup máte a prostě vše co si myslíte, že lidem, kteří se váš recept na grilu chystají reprodukovat by mohlo být užitečné. Grilování zdar!
Datum | 21.08.2012 |
Vložil | Pája |
Titulek | Kořenící směs s koriandrem |
Suroviny : 1/2 lžičky šafránu, 1/2 lžičky mletého kmínu, 1/2 lžičky chili, 1 stroužek česneku - rozdrcený, sůl, 1/2 lžička mletého pepře, nastrouhaná citronová kůra
Příprava : Všechna koření smícháme dohromady v moždíři a pečlive podrtíme. Uložíme v suchu, používáme k marinování jehněčího, drůbeže nebo ryb
Při marinování jehněčího a drůbežě postačuje 1 hodiny, u ryb obyvkle stačí 30 minut, maso zasypeme ze všech stran kořenicí směsí a necháme odležet v lednici