Grilovaná zelenina

Zde můžete do formuláře níže napsat svůj recept na grilování, který se Vám osvědčil a který máte vy i Vaši přátelé rádi a chcete se s tímto receptem podělit s ostatními. Snažte se uvést co nejvíce podrobností - jaký gril používáte, jaké suroviny používáte, jaký postup máte a prostě vše co si myslíte, že lidem, kteří se váš recept na grilu chystají reprodukovat by mohlo být užitečné. Grilování zdar!

Recepty na grilu: Grilovaná zelenina

Datum 21.08.2012
Vložil Bailos
Titulek Grilovaná zelenina z trouby

1 Potáhněte plech pečicím papírem a troubu vyhřejte na 220 stupňů. Zeleninu nakrájejte na stejně velké kusy. Na plech dejte nejdřív mrkev, pokapejte ji olivovým olejem, osolte a posypte římským kmínem. Pak přidejte zbytek zeleniny, ochuťte ji bylinkami dle vlastního výběru, solí, pepřem a pokapejte olejem. Přikryjte alobalem a pečte dvacet minut.

2 Po dvaceti minutách pečení alobal stáhněte, a dopékejte dalších dvacet až třicet minut. Zeleninu jezte horkou buď samostatně jako lehký oběd nebo večeři, nebo podávejte jako přílohu k masu.

NĚCO NAVÍC: Přidat můžete kuřecí maso pokrájené na kousky nebo domácí uzené, anebo zeleninu pět minut před koncem pečení posypte sýrem.

 

Recepty na grilování

Vytvořte si web zdarma!Webnode